Bed and breakfast

Om Bed and breakfast

När du vill bo bekvämt och gemytligt med en personlig touch och riktig hemma-hos känsla är bed & breakfast ett trevligt och prisvärt alternativ. Här i Mark som är förläggarnas rike finns det dessutom ett bed & breakfast i en förläggargård.

Bo & Sova

Kinnahults Bed & Breakfast

Här får du chansen att bo på en riktig förläggargård, detta i en charmig miljö med karaktärsdrag som ger dig känslan av ett hotell men med en atmosfär av att bo på ett vandrarhem. Du bor i huvudbyggnaden där det finns tio rum, alla med egen toalett och dusch, TV och trådlöst nätverk.

Bo & Sova

Brosäter Bed & Breakfast

Intill ån Viskan vid Sundholmen, mellan Kinna och Varberg, hittar du Brosäter Bed and Breakfast. Med närhet både till kust och inland känns läget centralt.

Bo & Sova

Helsjöns Folkhögskola

Helsjöns kursgård ligger naturskönt vid Texelbergets fot och Helsjöns strand. Här finner du en miljö där ni kan koppla bort vardagens stress och ringande telefoner. En plats att träffas i grupp, svetsas samman, mötas och njuta av god mat.

Bo & Sova

Sju Sjöar

Sju Sjöars Hotell och Konferens ligger vid vägens ände i en lite förtrollande dal med lugn och naturen utanför dörren. Man kan njuta här av naturen och dess vackra skådespel alla årstider och det ligger avsides vardagens stress och här finner man lugn, kraft och kreativitet.

Populära artiklar

Upplev förläggargårdarna i det böljande landskapet

På en förläggargård i Kinnahult driver Birgitta och Sven Eliasson ett pittoreskt och idylliskt Bed & Breakfast. Genom landskapet rinner Häggån som strax efter Kinnahult binds samman med ån Viskan.

LÄS MER →
Scroll to Top