Bara det bästa är gott nog i Sjuhärads lilla Toscana, Buon appetito

Om Din guide till våra matupplevelser

Restauranger

Mumbai Indians

Restaurang och takeaway i Kinna som även serverar lunch.

Faktaruta

Mat: Indisk
Restauranger

Restaurang Casablanca

Restaurang i Skene som serverar dagens lunch och a la carte. Här finns även kinamat och sushibar.

Faktaruta

Mat: Kinamat och Sushi
Restauranger

Skene Star & Anatolia Grill

Anatolia Grill är en gedigen och originell turkisk restaurang i Skene. En kulinarisk resa till Turkiet väntar på dig här. Vi lagar all mat med de bästa råvarorna och utan några tillsatser. På menyn finns bl a meze, sallader, fisk, kebab och varma rätter från kolgrillen.

Faktaruta

Mat: Turkisk
Restauranger

Omami

En nyöppnad restaurang i Kinna som delar kärleken och fascinationen för den sydostasiatiska streetfood-maten. Lägg till nyfikenhet på det experimentella, de ärvda recepten och inspirationen från resor runt om i världen samt den japanska traditionen, och du har Omami.

Faktaruta

Mat: Asiatisk Street Food
Restauranger

Restaurang Båthuset

Välkommen till Sätilas egen bystuga, Restaurang Båthuset. En lokal träffpunkt för hela familjen i samarbete med de lokala matproducenterna i Sätila med omnejd. På Restaurang Båthuset äter du god mat på bra råvaror i en skön mix av lokala traditioner.

Faktaruta

Mat: Husmanskost och pizzeria
Restauranger

Wasabi Sushibar

Wasabi Sushibar ligger centralt i Kinna intill torget. Här kan du avnjuta japanska delikatesser som suchi, nigiri och norimaki.

Faktaruta

Mat: Sushi och Wok
Restauranger

Valla golfkrog

Marks golfrestaurang i golfklubbens klubbhus i Valla erbjuder ett brett sortiment, som vi hoppas skall passa alla golfare och övriga gäster. Vi serverar lunch, vedugnsbakad napolitansk pizza, à la carte och catering. 

Faktaruta

Mat: Husmankost och napolitansk pizza
Restauranger

Bull Burgers

Bull Burgers i Kinna har ett koncept som bygger på att skapa en mötesplats som erbjuder burgare i toppklass. Kvalitet och lokala råvaror prioriteras alltid. Detta gäller även dryck där man har ett brett utbud med fokus på mikrobryggerier.

Faktaruta

Mat: Gourmet hamburgare
Scroll to Top