Mysiga pensionat och hotell

Om Pensionat och hotell

Mark är en kulturbygd som har en spännande historia och en rad charmiga boenden. Här finns familjära pensionat och hotell där du kan övernatta och samtidigt få en fin naturupplevelse med skogen, ängarna och sjön precis utanför fönstret.

Bo & Sova

Två Skyttlar

Två Skyttlar ligger mitt i Västsverige, 50 minuter från Göteborg, 35 minuter från Landvetter och 30 minuter från Borås, omgiven av den vackraste av miljöer med skogen, ängarna och sjön som ramar in den förstklassiga konferensanläggningen.

Bo & Sova

Pensionat Kajutan

Pensionatet ligger bara några hundra meter från sjön Lygnern med sin vackra natur och omåttligt populära badstrand. Hit tar det bara 20 minuter med bil från Landvetters flygplats eller 35 minuter med buss från Korsvägen i centrala Göteborg.

Bo & Sova

Kvarnen i Hyssna – Mjölnarfamiljens hotell

Hotellet ligger intill den gamla bysmedjan vid mjölnarfamiljens ursprungliga byggnader. Njut av utsikten och känslan av att tiden har stannat upp i den lilla radbyn. Gå vår vandringsled, besök Hyssnas två naturreservat eller gå en guidad tur och lär dig mer om Kvarnen och sågmästarens historia. Här kan man prova vedeldad bastu och bubbelpool. Är ni många eldar man även i badtunnan.

Populära artiklar

En tur med ISA af Lygnern – Arrivederci!

En båttur med ISA af Lygnern bjuder på fantastisk natur och spännande historia. ISA tar dig bland annat till Ramhultafallet som är ett av Sveriges högsta vattenfall.

LÄS MER →

Kulturpärlor längst Hyssna vandringsled

Kanske tänker du att vandring inte är något för dig? Vi tror ändå att du kommer att älska Hyssnaleden! Leden är en 40 kilometer lång rundslinga som passar bra att vandra på två dagar, men det finns fler sätt att uppleva den på.

LÄS MER →
Scroll to Top