Padel- och tennisbanor i Mark

Om Padel och tennis

Är du en av dem som fastnat för för padel? Vi förstår dig, en roligt sport där du både får bra träning och härliga skratt. Självklart finns flera padelbanor här i Marks kommun, så glöm inte padelracket när du ska hit på besök. Och att spela tennis med några vänner är en rolig aktivitet som också ger bra träning. Det finns flera tennisbanor att välja på i Mark. I centralorten Kinna kan du spela på två banor inomhus och fyra utomhusbanor på grus, så packa ner raket när du ska semestra i Mark.

Hälsa & träning

Padelzone Kinna

Padelzone har sex dubbelbanor och en singelbana av högsta kvalitet samt omklädningsrum, café och butik. Banor med rejäl takhöjd som tillåter spel utanför banan och takhängd belysning. Alla ytor är handikapanpassade.

Hälsa & träning

Kungsfors Fitness Center Skene

Sedan hösten 2020 erbjuder Kungsfors Fitness Center också möjligheten att spela padel. Anläggningen har två dubbelbanor och två singelbanor. Takhöjden är begränsad.

Hälsa & träning

Ubbhults Padelcenter

Ubbhult Padelcenter har en singelbana och en dubbelbana. De satsar på kvaliteten före kvantiteten och är de första och förmodligen enda som har byggt singelbana med Mondo-mattan i Sjuhärads lilla Toscana. Vi erbjuder 2 banor i högsta WPT-klass med nya supercourt mattan på både singel och dubbel.

Hälsa & träning

Marks Tennisklubb

Tygrikeshallen mellan Kinna och Skene har två tennisbanor inomhus med plexipave. Utomhus finns fyra grusbanor i naturskön miljö. Du som vill testa på tennis för första gången eller redan spelar tennis är välkommen till oss i Marks tennisklubb.

Scroll to Top