Upplev Mark

Om Paket & Erbjudanden

I Mark finns något för alla, oavsett om du behöver en paus eller letar efter högre puls. Här kan du ta det lugnt och bara njuta av vacker natur och rofyllda omgivningar, eller så testar du någon av alla fartfyllda aktiviteter som finns trakten. Här hittar du våra aktuella paket och erbjudanden som passar precis lika bra för dig som bor i Mark, som för dig som är här på besök.

Paket och Erbjudanden

SKRÄDDARSYDDA GOLFPAKET / Lydde Gård

Lydde Gård ligger precis bredvid Marks Golfklubb och tillsammans erbjuder vi kompletta golf-upplevelser med övernattning, frukost, greenfee, lunch och middag. Allt för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig och kompisgänget. Ni bor i något av Lydde Gårds vackra rum, endast några hundra meter från första tee. Frukost serveras i Lydde Gårds 1800-tals matsal och lunch avnjuts på golfrestaurangen Valla. 

Faktaruta

Var spelar vi golf?:: Marks Golfklubb
I paketet ingår förslagsvis: 1 övernattning med frukost, del i dubbel eller flerbäddsrum.
2-rätters middag på golfklubben ankomstdagen (minst grupp på 10 pers).
1 runda golf på Kinnaborg 18 hål.
1 lunch på golfklubben.
Paket och Erbjudanden

Ridning och avkopplande hotellvistelse / Paket två skyttlar

Att umgås hästar, möta dem, rykta och pyssla om, rida ut i skog och mark. Att sedan få njuta av sjöbastu, utespabad, god mat och en natts sömn i våra mysiga lantliga hotellrum. Det är som balsam för själen och minnen för livet!

Faktaruta

Ridning var?: Horred Ridcenter, Hås Gård.
I paketet ingår: Matsäck, uteritt på häst/ ponny, utomhus spabad & bastu, fördrink, 2-rätters middag, boende i dubbelrum samt Två Skyttlars härliga lantliga hotellfrukost.
Paket och Erbjudanden

Fiske med bastubad, middag och övernattning / Paket två Skyttlar

I samarbete med Stockasjöarna anordna vi fiskepaket. I en förstklassig naturupplevelse med vackert strövområde precis intill finner du Lilla och Stora Stockasjön med bryggor anpassade för flugfiske. Det unika i denna fiskeupplevelse är att den lilla sjön är en källsjö vilket säkrar för en god kvalité på vattnet och att antalet platser/ personer som får lov att besöka sjöarna är begränsade till 10 personer/ vardagar och 15 personer / helger. Sjöarna rymmer betydligt fler än så men vi vill att du skall känna lugnet och närheten till naturen och avskildheten. I den lilla sjön finns också en rullstolsanpassad brygga.

Faktaruta

Var fiskar vi?: Lilla och Stora Stockasjön.
I paketet ingår: Fiskekort 1 dag. Matsäcktillgång till vår sjöbastu och badtunna. Fördrink och trerätters middag. Boende i dubbelrum och frukost.
Paket och Erbjudanden

Kajakpaket / TVÅ SKYTTLAR

Två Skyttlar ligger alldeles vid Östra Öresjöns strand. Anländ till oss på förmiddagen och hämta ut era kajaker som ni har i 6 timmar. Ge er sedan ut på Öresjön. Det finns lite olika turer att göra vi rekommenderar att paddla upp till Västra Öresjön. På vägen kan ni göra ett strandhugg och gå upp till Seatons Kulle med en härlig utsikt. Med er på turen får ni en matsäck från oss.
När ni är tillbaka kan ni njuta av utomhus SPAbad och sjöbastu. På kvällen serverar vi en trerätters middag med fördrink. Njut av en härlig natt och avsluta er viselse hos oss med vår härliga hotellfrukost.

Faktaruta

Var paddlar vi?: I Östra- och Västra Öresjön.
I paketet ingår: Hyra av tandemkajak i 6 timmar(om ni önskar solokajak tillkommer 100:-/person, om ni väljer att bo i enkelrum ingår solokajak), paddlar, flytväst, matsäck, tillgång till vårt utomhus SPAbad och sjöbastu, trerätters middag med fördrink, vår härliga lantliga hotellfrukost och sen utcheckning.
Paket och Erbjudanden

Golfpaket med guldkant / Två Skyttlar

På Kinnaborg Marks golfklubb möts du av en natur-skön, kuperad parkbana med golfglädje och härlig stämning. Arton underbara och utmanande hål med uppfriskande variation finns här för dig och dina vänner.
Efter avslutad golfrunda checkar ni in hemma hos oss. Här får ni aftergolf-hink med snacks med er till ert rymliga dubbelrum. Välj att sitta på er altan och blicka ut över ängen, skogen och sjön som ligger som en spegel framför er samtidigt som ni njuter av kylda drycker eller ta med er drycken ned till vår sjöbastu och badtunna. 
Kvällen fortsätter med fördrink och 3-rätters middag i vår vackra matsal.
Unna er en sovmorgon och ät frukost länge. Kanske tar ni en runda till på golfbanan innan det är dags gör hemfärd.

Faktaruta

Var spelar vi golf?: På Kinnaborg, Marks Golfklub.
I paketet ingår: 18 hål golfrunda på Kinnaborg Marks Golfklubb. Boende i dubbelrum, med badrock på rummet. Aftergolfhink med snacks (öl alt prosecco eller alkolholfria alternativ). Tillgång till vår sjöbastu och badtunna. Fördrink & tre rätters middag i vår vackra matsal. Frukost.
Vandringsled

Vandra med varandra / Paket två skyttlar

Hos oss finns många vackra vandringsleder. Ta en kort tur i vårt kulturreservat Ramsholmen, eller en längre runda runt Dräggsjön. Eller varför inte vandra en heldag längst den vackra Kurirleden. (Namnet Kurirleden kommer av att det för ungefär 700 år sedan ska ha funnits en väg där kurirerna red med post mellan Örestens fästning och Kinnahus i Östra Frölunda). Ni kan välja att vandra delar av kurirleden på cirka 1,5mil alt  ca 2 mil, en vacker sträcka i skog och ängsmark.
 
Ni anländer till oss på Två Skyttlar på förmiddagen och lämnar ert bagage och vi tar er till lämplig plats för att starta vandringen. Vi skickar med matsäck med fika, frukt, nötter och lunch samt vatten och kaffe och en karta över vandringen. Väl tillbaka hos oss checkar ni in och finner badrock på rummet. Njut av bad i vårt utomhus SPAbad och sjöbastu. På kvällen serverar vi en treätters middag med fördrink.
Ta en lång sovmorgon och avsluta er vistelse hos oss med vår härliga lantliga hotellfrukost.

Faktaruta

Var vandrar vi?: En kort tur i vårt kulturreservat Ramsholmen, eller en längre runda runt Dräggsjön. Eller varför inte vandra en heldag längst den vackra Kurirleden.
I paketet ingår: Matsäck med fika, frukt, nötter, lunch, vatten, kaffe/te samt karta, badrock på rummet och tillgång till vårt utomhus SPAbad och sjöbastu, trerätters middag med fördrink, vår härliga lantliga hotellfrukost och sen utcheckning.
Vandringsled

Hyssnaleden/ paket med Kvarnen i Hyssna

Den gemytliga Hyssnaleden tar dig ut på den 40 kilometer långa vandringsleden, som är en rundslinga, där kan du bland annat spana in kulturpärlor, njuta av mäktiga bokskogar och utsiktsplatser i de vackra naturreservaten.

Faktaruta

Längd: 40 kilometer.
Tidsåtgång: Cirka 14 timmar, lagom för två dagsetapper.
Svårighetsgrad: Medel.
Terräng: Skogsstigar, beteshagar och grusvägar.
Vandringsled

Ramhulta / paket med Lygnern i Sätila

Vandringsleden Ramhulta sträcker sig från Sätila 6,5 kilometer bort till Ramnulta. Tur och retur är den dubbelt så lång. Leden börjar med en promenad på asfalt cirka 2 kilometer över ”Smältryd bro” mot Fjärås och den markerade nedgången strax innan vägen mot Ubbhult (Jägmästarvägen/Sjödalsvägen). Leden går sedan uteslutande på stigar utmed ”Lygnerns norra branter” och naturreservaten Änghagen samt Ramhulta.

Scroll to Top