Stuga och rum

Om Stuga och rum

Njut av en generös landsbygd med gott om stugor och rum att hyra, i lugna och natursköna lägen med nära till bad, fiske och strövområden. Här får du en rofylld vistelse där du kommer nära naturen, med stora möjligheter att stanna upp och bara njuta av vida vyer och ljudet av vinden som blåser genom trädkronorna.

Bo & Sova

Bo på lantgård

Bo på lantgård i naturskön omgivning i Hyssna. Hyr hela huset med självhushåll. Här finns även syateljé och butik. Huset har bastu, öppen spis, lekstuga, cyklar och kanoter. Närhet till bad med sandstrand, härliga vandringsområden och tygrikets alla butiker.

Bo & Sova

Stuga vid Kronogården i Björketorp

Njut bekymmerslöst av en generös landsbygd i Björketorp! Vår stuga helrenoverades 2010. Stugan är lämplig för max 6 personer. Det finns en stor altan med utemöbler på baksidan av huset. Stugan ligger på en mjölkgård.

Bo & Sova

Brokvarn

Brokvarns Fiske & Natur ligger i ett vackert strövområde vid Torestorpsån i Öxabäck. Nyrenoverat boende vid kvarnmiljö, med närhet till sjöar med fina bad- och fiskemöjligheter.

Bo & Sova

Haraldsgården

Haraldsgården hyr ut ett hus från 1860 per vecka. Nära till Göteborg, Borås och Varberg. På gården säljer man även lammskinn, köttlådor, saft och sylt. Huset boka via Airbnb.

Scroll to Top