SUP, Sjöliv och Paddling för hela familjen

Om SUP, Sjöliv och Paddling

Paddling är en skön och spännande upplevelse för hela familjen. Att tyst glida fram på leder, åar och småsjöar blir minnen för livet. Det blir ett äventyr där du upplever naturen och samtidigt får både motion och avkoppling. Du kan hyra på flera platser eller ta med egen kanot eller kajak.

SUP, Sjöliv & Paddling

Camp Lygnevi

På Camp Lygnevi har vi en omfattande park med kanoter, kajaker, fiskekajaker och stand up padels (SUP) för uthyrning. På denna sida kan ni läsa mer om hur ni går till väga för att uppleva Lygnevi och Storåns smått magiska krafter.

Faktaruta

Hyr: Kanoter, kajaker, fiskekajaker och SUP
SUP, Sjöliv & Paddling

Mos Strand

Under sommaren anordnar Marks Kajak- och Segelklubb seglarskola för både nybörjare och erfarna. Här finns också möjligheter att segla med Stor-Triss och stor kölbåt med ruff samt testa att paddla kajak.

Faktaruta

Testa: Segelbåt, Stor-Triss, stor kölbåt med ruff samt kajak
SUP, Sjöliv & Paddling

Seglora kanotcentral

Upplev ett kanotäventyr i Marks vackra natur! Att nästan ljudlöst glida runt med kanot i vår vackra natur ger både motion, avkoppling och fina naturupplevelser. Ett äventyr att njuta av ensam, med familj, vänner, företagskollegor eller andra.

Faktaruta

Hyr: Kanot
SUP, Sjöliv & Paddling

Kanotpaket på Kvarnen i Hyssna

Vårt hotellpaket passar dig som vill njuta – av natur, god närproducerad mat & det lilla extra i komfort och värdskap. Paddla i Sjuhäradsbygden och upptäck naturreservat, sjöar, åar, ängar och skogar. Ni får med er ett matpaket, karta, flytväst och några goda råd. Kanoterna ligger redan vid sjön och väntar på er.

Faktaruta

Boendepaket: Kanot
SUP, Sjöliv & Paddling

Hanatorps Camping

Hanatorp ligger precis invid Östra Öresjön och vid en av Västsveriges mysigaste och mest barnvänliga stränder. Här kan du hyra kanot och roddbåt samt SUP (stand up paddleboard).

Faktaruta

Hyr: Kanot, roddbåt och SUP
2346-tva-skyttlar-2
SUP, Sjöliv & Paddling

SUP, BÅT och PADDLING I ÖRESJÖ / Två Skyttlar

Njut av en dag på sjön med våra SUP:ar. En härlig och avkopplande aktivitet att göra, som inte kräver några förkunskaper. Men var beredd på att hamna i plurret en eller annan gång. När du hyr SUP via oss ingår även flytväst.

Hyr vår båt över dagen eller varför inte över hela helgen? Vår motorbåt har plats för 5 personer. När du hyr båten ingår full tank samt ring att åka i efter båten.

Eller utforska Öresjön i våra moderna och stabila kajaker. Välj mellan att boka singel eller dubbelkajak. När du bokar kajak hos oss ingår även flytväst.

Scroll to Top