Vandra med varandra / Paket två skyttlar

2346-tva-skyttlar-2

Hos oss finns många vackra vandringsleder. Ta en kort tur i vårt kulturreservat Ramsholmen, eller en längre runda runt Dräggsjön. Eller varför inte vandra en heldag längst den vackra Kurirleden. (Namnet Kurirleden kommer av att det för ungefär 700 år sedan ska ha funnits en väg där kurirerna red med post mellan Örestens fästning och Kinnahus i Östra Frölunda). Ni kan välja att vandra delar av kurirleden på cirka 1,5mil alt  ca 2 mil, en vacker sträcka i skog och ängsmark.
 
Ni anländer till oss på Två Skyttlar på förmiddagen och lämnar ert bagage och vi tar er till lämplig plats för att starta vandringen. Vi skickar med matsäck med fika, frukt, nötter och lunch samt vatten och kaffe och en karta över vandringen. Väl tillbaka hos oss checkar ni in och finner badrock på rummet. Njut av bad i vårt utomhus SPAbad och sjöbastu. På kvällen serverar vi en treätters middag med fördrink.
Ta en lång sovmorgon och avsluta er vistelse hos oss med vår härliga lantliga hotellfrukost.

Faktaruta

Var vandrar vi?: En kort tur i vårt kulturreservat Ramsholmen, eller en längre runda runt Dräggsjön. Eller varför inte vandra en heldag längst den vackra Kurirleden.
I paketet ingår: Matsäck med fika, frukt, nötter, lunch, vatten, kaffe/te samt karta, badrock på rummet och tillgång till vårt utomhus SPAbad och sjöbastu, trerätters middag med fördrink, vår härliga lantliga hotellfrukost och sen utcheckning.
Scroll to Top